Wat zeggen anderen?

(Op verzoek zijn de hieronder vermelde namen niet altijd de echte namen van deelnemers/coachees)

Wat zeggen anderen over mijn werk? Hieronder lees je een aantal ervaringen, de meeste met 1-op-1 begeleiding, sommigen met workshops of (ouder)bijeenkomst. Dat staat er dan bij vermeld. 

Na 2 vroege verliezen in de zwangerschap te hebben meegemaakt en 1 bij 21 weken kon ik geen kant meer op met mijn emoties en kwam ik bij Elisabeth terecht. Ik voelde mij vreselijk boos, intens verdrietig, eenzaam en super onredelijk naar andere zwangere vrouwen toe.
 
Elisabeth heeft me geholpen om deze gevoelens er gewoon te laten zijn, dat het oké is om je zo te voelen en dat het hoort bij het rouwproces. Door de wandelcoaching kreeg ik letterlijk een beeld van de fase van rouw waarin ik me op dat moment bevond. 
Een grote vieze modderpoel met struikjes er dwars doorheen, maar aan het eind een prachtig veld met mooie pluimen.
 
Op dat moment voelde ik ook dat het wel weer goed zou komen en het gaf overzicht, ruimte in mijn hoofd en er viel een soort van last van mijn schouders. Door het zien van een stukje natuur dat zo aansloot op mijn gevoel, samen met de juiste vragen van Elisabeth kon ik letterlijk vorm geven aan mijn verlies. 
 
Kim

Elisabeth kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en weet zo tot de kern te komen, dat vind ik fijn. Ze kon me echt laten voelen waar ik stond en wat het met me deed. Dat het niet om de ander ging, maar om mijzelf. Elisabeth voelde als een vangnet. Ze wist dat wat ik vertelde te vertalen naar iets praktisch voor mij om mee aan de slag te gaan. Daardoor kan ik anders met het verdriet omgaan.

Karen

De wandeling met Elisabeth was geruststellend, helend en inspirerend en kwam voor mij precies op het juiste moment.

Het is heel fijn om beelden in de natuur te vinden die op dat moment jouw gevoel verbeelden.

Melanie

Ik wil je heel erg bedanken voor het fijne afsluitende gesprek van gisteren. Bedankt dat je de afgelopen maanden mijn luisterend oor bent geweest. Jouw coaching gaf me lucht, gaf steun en heeft me verder op weg geholpen om met het afscheid van ons kindje om te gaan. 

Lucy

Ik heb een aantal online coachingsgesprekken gehad met Elisabeth.

Elisabeth speelde fijn in op waar mijn behoeften van dat moment lagen. Ik voelde me gehoord en begrepen. Elisabeth gaf me praktische tips en opdrachten om dieper in te kunnen gaan op onderliggende gevoelens, deze te onderzoeken en leren deze beter te begrijpen. Waar ik na afloop van de gesprekken verder mee aan de slag kon.

Ondanks dat de gesprekken online waren (naar eigen keus met of zonder videobeeld) waren het fijne persoonlijke coachingsgesprekken, alsof we samen aan tafel zaten.

Lisa

Ik had na de eerste wandelsessie het gevoel of ik een hele middag in een wellness-centrum was geweest.

Romy

Ik vond de Workshop Herinneringshuis erg waardevol. Er was ruimte voor alle emoties en we hadden genoeg tijd. Het was erg fijn om Elisabeth te ontmoeten.

Daria

Elisabeth, ik wil je via deze weg nogmaals bedanken voor de bijzondere middag (ouderbijeenkomst). Enorm mooi hoe jullie dit hebben geregeld. Jullie zijn bijzondere mensen en dat mag best eens benoemd worden! Een volgende keer zouden wij er graag weer bij willen zijn.

Jim

Als je afbeeldingen toestaat, zie je hier de voorkant van mijn e-book.

 

Wil je ook meer grip op je gevoel na verlies in de zwangerschap? 

Vraag nu mijn 5 tips aan.

Ze zijn kort, praktisch toepasbaar en geven je erkenning en houvast.

 

 

 

Die tips wil ik!