Wie kan jou horen?

Wanneer je tegenslag meemaakt, is het zo gebruikelijk (en fijn!) om zo gauw mogelijk weer “de oude” te worden. Je wil meedoen, genieten, leuke dingen beleven.

En dat verdriet, die zorgen, je piekert je suf hoe je er vanaf komt.

Met je hoofd weet je stiekem best dat dat niet kan, maar je gevoel wil er niet aan.

Je probeert uit alle macht het “normale” te voelen, maar weet dat dat niet meer terugkomt.

Herken je dit?

  • Je bent weer zo moe. Zou jezelf soms het liefst in je slaapkamer opsluiten om niet steeds met de buitenwereld geconfronteerd te worden.
  • Je piekert veel, waarom het nou niet lukt, of het iemands schuld is, hoe het moet als je (weer) zwanger wordt.
  • Je partner en jij verwerken alles zo anders. Je wil graag praten maar hij lijkt het niet te snappen of liever weg te wuiven.
  • Als je met je vrienden praat, dan voel je je toch verplicht om na een paar zinnen te vragen “En hoe gaat het met jou?”.
  • Op je werk voelt het alsof je in de verkeerde film zit.
  • Sommige vrienden houden afstand, anderen zeggen “Ik ben er voor je”, maar je hoort niks van ze. Je weet dat je hen kan bellen, maar dat is juist wat je nu zo moeilijk vindt. Het maakt je verdrietig en eenzaam. Komt dat ooit weer goed?
  • Je merkt dat je veranderd bent, en meer rust, tijd en ruimte voor jezelf nodig hebt dan eerst. Maar dat kan toch niet blijven duren? Op een gegeven moment moet het ook klaar zijn, vind je.
  • Je hebt last van allerlei gepieker, waardoor je toch weer doet wat je denkt dat anderen verwachten, ook al wil je zelf eigenlijk wat anders.
  • De manier waarop je normaal gesproken de dingen aanpakt, lijkt nu niet meer te werken, en daar voel je je heel onzeker door.

Hoe zou het zijn als je ruimte neemt, om je gevoel te delen?

Dat dat mag, dat jij dat kan, en dat je er (weer) op leert vertrouwen dat je gevoel een leidraad is. Een hele waardevolle, die je mag volgen. Van daaruit kies je als vanzelf wat je op dit moment nodig hebt. Kan ik je erbij helpen?

Je kunt een eerste kennismaking met me plannen, die is telefonisch of online, en kosteloos.

Individuele support

Ik geloof erin dat ik je kan helpen om meer stil te staan bij je gevoel.

En dat als je dat kunt, je heel goed zelf kunt voelen en aangeven wat je nodig hebt.

 Ik nodig je uit regelmatig in te checken hoe het met jezelf gaat en wat je nodig hebt. De online community en de groepswandelingen en -workshops kunnen je hierbij ondersteunen.

In een eerste gesprek kunnen we bespreken wat passend lijkt voor jou.

De kosten voor een gesprek zijn 75 euro (gesprek 60 minuten), dat kan online of telefonisch.  Ben je lid van mijn community, dan geldt een speciale prijs van 67,50. 

Elisabeth speelde op een fijne manier in op waar mijn behoeften van dat moment lagen. Ik voelde me gehoord en begrepen. Elisabeth gaf me praktische tips en opdrachten om dieper in te kunnen gaan op onderliggende gevoelens, deze te onderzoeken en leren deze beter te begrijpen. Waar ik na afloop van de gesprekken verder mee aan de slag kon.

Het is zo fijn om het wat langer over mijn overleden kindje en mijn gevoel te hebben. Bij vrienden vraag ik toch na een paar zinnen weer hoe het met hen gaat.

Veelgestelde vragen: